Loading...

Kondomer er fantastiske! Men...

13. April 2016

Kondomer er i grunden en fantastisk opfindelse. Tænk at man stadig kan have det sjovt, og samtidig være beskyttet mod alt fra skrigende babyer til kløende bylder. Der er bare lige den lille udfordring… Kondomer er besværlige. Kondomer har ry for ikke at føles rart. Kondomer er for stramme, for løse, for korte osv. osv.  

Når vi taler om pasform… Det er for langt langt LANGT de fleste, ikke en udfordring med kondomers længde. Det bliver typisk en ubehagelig oplevelse når omkredsen på kondomet enten er for stor eller for lille. Er den for lille så klemmer kondomet ubehageligt – ja faktisk kan det blive en helt følelsesløs oplevelse, fordi kalorius ikke bevæge sig, som den normalt ville gøre. Er kondomet for stort i omkredsen kan det glide ned og lave små folder under forhuden. Av…
Ved begge scenarier er der overhængende fare for brud på kondomet. Enten fordi det er så stramt at det kan springe, eller fordi der kan komme luftbobler i spidsen, som også kan springe. Og sker det – så er der alverdens ballade…

Er du lidt i tvivl om størrelsen? 

My-Size har lavet et rigtig godt hjælpeværktøj. Du printer siden ud, klipper banditten ud og måler så din størrelse. 

Find det her

I princippet passer de fleste kondomer alle – spørgsmålet er bare… Hvor godt. Du bør stræbe efter "RIGTIG GODT!" Så prøv dig frem… :-)

Og! "Kombinerer du din perfekte størrelse med lidt ekstra smørelse, er du en champ i udførelse." (Ja... Det fandt jeg selv på)

Se vores udvalg af bland-selv kondomer lige her.

Giv en kommentar

Fuld diskretion
Hurtig forsendelse
Høj kvalitet
Top