Loading...

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varer til kunden.

Personoplysningerne registreres hos PleasureBox og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejerne af PleasureBox har adgang til de oplysninger, der registreres om dig på www.pleasurebox.dk. Dette gælder dog ikke kreditkortoplysninger, som vi ikke har adgang til - disse opbevares forsvarligt og krypteret hos vores betalingsudbyder Stripe (www.stripe.com).
Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.pleasurebox.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos PleasureBox har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til PleasureBox via e-mail info@pleasurebox.dk.

Særligt vedr. betalingsoplysninger:
Vi opbevarer ingen betalingsdata, herunder kortnummer mv. Alle betalingsdata er krypteret og kan kun ses af vores betalingsudbyder Stripe (www.stripe.com).

Har du spørgsmål om eller kommentar til disse oplysninger, kontakt info@pleasurebox.dk.

Senest revideret: 10. marts 2016

Fuld diskretion
Hurtig forsendelse
Høj kvalitet
Top